Over ons

Zorgen voor rust door grip op de zaak

Wij zijn Hortivision gestart omdat wij onze ervaring en expertise ter beschikking willen stellen aan Nederlandse glastuinbouwondernemers. Zo kunnen wij een fundamentele bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van een toekomstbestendige glastuinbouw. Onze jarenlange ervaring met de realisatie van de meest geavanceerde en hoog presterende tuinbouwbedrijven stelt ons als geen ander in staat om onze opdrachtgevers te helpen. Wij garanderen u een project met veel toegevoegde waarde.

Maurice Hartman

Als project- en inkoopmanager heb ik vele jaren ervaring met het organiseren en leiden van de bouw van moderne glastuinbouwprojecten. Mijn drijfveer ligt bij het probleemloos laten verlopen van een realisatieproces. Om een dergelijk proces voor elkaar te krijgen, is een gedegen ontwerptraject noodzakelijk waaraan ik graag sturing en een technische invulling geef.  Met veel passie begeleid ik hierna het uitvoeringsproces. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat elke schakel in het uitvoeringsproces op tijd zijn bijdrage levert en dat alle materialen en mensen op het vereiste moment aanwezig zijn om het gehele  project voor de opdrachtgever, maar ook voor alle betrokken aannemers, in de juiste, afgesproken werkvolgorde op tijd af te krijgen. Daarbij bewaak ik niet alleen het proces maar ook de kwaliteit van de uitvoering. Kwaliteitscontroles zijn een onlosmakelijk onderdeel van ons projectmanagement.

Hans van Tilborgh

Als ontwerper en technisch engineer ben ik al jarenlang eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van vele innovatieve kasconcepten, klimaat- en energiesystemen voor de meest uiteenlopende glastuinbouwbedrijven.
Mijn hart ligt bij het samen met kwekers zoeken naar mogelijkheden binnen hun bedrijfsvoering om energie- en klimaatprocessen te verbeteren. Vervolgens vertalen we deze mogelijkheden op een creatieve manier in praktische en kosteneffectieve installatie-ontwerpen. Dit kan op basis van beproefde en bewezen technieken, maar we ontwikkelen ook nieuwe toepassingen.
Het eindresultaat moet zo perfect mogelijk aansluiten bij de uitgangspunten en ambities van de kweker. Op basis van die waarden ontwikkelden wij in de achterliggende jaren al vele innovatieve en unieke kassen, klimaatinstallaties en energiesystemen. Wij gaan graag met kwekers de uitdaging aan om een innovatief en toekomstbestendig ontwerp ter realiseren, specifiek gericht op gezamenlijk vastgelegde uitgangspunten en voorwaarden.