Visie

Voor tuinbouwondernemers die vooruit durven denken

De Nederlandse glastuinbouw is permanent in beweging en moet zich continu aanpassen om alle uitdagingen het hoofd te bieden. Binnen twee decennia wil de sector energieneutraal kweken en zijn producten zo duurzaam mogelijk bij de consument aanbieden. De ontwikkeling en realisatie van energiezuinige glastuinbouwprojecten met een bijbehorend duurzaam en hoogwaardig klimaatsysteem, is mede daardoor steeds meer van belang.

Zoekt u ervaren experts die het ontwerptraject en de begeleiding van de realisatie van uw glastuinbouwproject namens u volledig of op onderdelen kunnen verzorgen? Wij, de experts van Hortivision, voeren deze werkzaamheden voor u uit.

Wij werken voor innovatieve tuinbouwondernemers die vooruit durven denken. Elke ondernemer die wil investeren in een project voor de toekomst, geven wij een technisch advies op maat en begeleiden we bij de realisatie en ingebruikname van het project. Samen creëren wij tuinbouwprojecten met een minimale energievraag waarin u de beste producten teelt.